Múlt heti, elsöprő hazai bemutatkozásuk után ismét idegenbeli mérkőzés várt a fiúkra az Andersen Ligában. A szezonban először nézett farkasszemet csapatunk Jászberény fiatal együttesével, a Lehel HC-vel.

A hosszú út nem törte meg játékosainkat, sőt! Csapatkapitányunk, Odnoga Matyi már az első öt percben megszerezte vezető gólunkat.

Kiállításokban gazdag volt a mérkőzés első negyven perce, csak úgy forrtak az indulatok a jégen. Az emberelőnyös szituációkat ezen találkozón egyik csapat sem tudta kihasználni, ilyen felállásból gól nem született. A középső harmad utolsó pár percéig kellett várni a következő találatra, Nagy Márk góljával már 2-re tudtuk növelni előnyünket és így mehettünk el az utolsó felvonás előtti szünetre.

Az 3. harmad hozott első gólja szintén győri ütőről érkezett, Taródi Dániel volt eredményes, majd nem sokkal a vége előtt a hazaiaknak sikerült megszereznie egy szépítő találatot (Fedorin). Percekkel későb a válasz sem maradt el, Horváth Richárd beállította az 1:4-es végeredményt csapatunk számára.

Lehel HC U21 vs UNI GYŐR ETO HC: 1 – 4 (AL13)

Gólszerzők:
#17 Odnoga Mátyás, #18 Nagy Márk, #10 Taródi Dániel, #11 Horváth Richárd (ETO)
#32 Fedorin (Lehel)

Galériánkban válogattunk a mérkőzés legjobb képeiből: