Jegyvásárlás

A 2023/24-es szezonban a 11 csapatosra bővült Andersen Liga mellett, megmérettetjük magunkat a nemzetközi egyetemi bajnokságban (EUHL) és a Magyar Kupában is.

A találkozók és utazások megnövekedett száma jelentős anyagi terhet ró csapatunkra, ezért kérjük szurkolóinkat – amennyiben lehetőségük engedi – támogassák szezonunkat pártolói meccsjegy, vagy bérlet megváltásával.

Figyelembe ajánljuk szezonbérleteinket, melyekkel – csapatunk támogatása mellett- értékes, máshol nem beszerezhető relikviákra is szert lehet tenni!

Köszönjük!
Hajrá UNI GYŐR ETO!

Jegyeink/bérleteink a Cooltix rendszerén keresztül érhetők el, közvetlenül weboldalunkról is van lehetőség erre, az alábbi felületen keresztül.

A helyszínen NEM árusítunk jegyeket, erre csak online van lehetőség.

Jegyeink/bérleteink pártolói rendszerben működnek, a mérkőzések jegy nélkül is látogathatók. Kérésünk csak, hogy – amennyiben van rá lehetőséged – támogasd csapatunkat jegy, vagy bérlet megváltásával!

Köszönjük!

SILVER bérletünkhöz logózott (Győri ETO HC és Széchenyi Egyetem) korongot, míg GOLD bérletünkhöz (korong mellett) NÉVRE SZÓLÓ csapatmezt adunk ajándékba!

Az egyik leggyorsabban fejlődő jégkorongos egyesület, amelynek az utánpótlás nevelése közel 30 éves múltra tekint vissza.
Jelenleg több, mint 300 igazolt játékossal rendelkezik, az U8-as korosztálytól a felnőtt csapatig.

Magyarországon egyedülálló, három fedett pályával rendelkező Győri Jégsport Központ, amelynek ékköve a Nemak Jégcsarnok, 1100 fős befogadóképességgel.
Az Andersen Liga mérkőzésein kívül nemzetközi tornáknak és világbajnokságoknak is otthont ad a komplexum.

A Széchenyi István Egyetem büszke arra, hogy a szakmai munka, az oktatás, a tudományos kutatás mellett a társadalmi felelősségvállalás területén is elismerik munkáját. Az itt tanulók nemcsak mérnökök, műszaki pedagógusok, informatikusok, jogászok, közgazdászok, zeneművészek, egészségtudományi és szociális szakemberek lesznek, hanem ennek az országnak, a térségnek az értelmisége, akinek társadalmi felelőssége is van.