Győzelmi kényszerben utaztunk a hétvégén Dunaújvárosba, tudtuk hogy nem hibázhatunk többet a Worm Angels ellen 1:2-es állásnál.

Nagyon nehéz mérkőzésnek néztünk elébe, az ellenfél egyre jobb játékot mutatott a rájátszás során és hazai pályán biztosíthatta be továbbjutását. Hamar szembesültünk is ezekkel a tényekkel, mindjárt az első harmad kezdetén betalált Kiss, megszerezve a hazaiaknak a vezetés, és több mint 10 percet kellett várni az egyenlítő gólunkra Koczkás Márknak köszönhetően. Bár jóval több kapura lövésünk volt, mégis a hazaiak mehettek előnyben a szünetre, 1 perccel a sípszó előtt Lencsés is rést talált Szeles kapuján.

A második játékrész is kiegyenlített játékot hozott, de itt jóval többet kellett várni az első gólra, ami sajnos ismét a mi kapunkat találta meg, Papp volt eredményes a 35. percben. Alig 3 perccel később Nagy Márk tudott szépíteni, de most is 1 gólos hátrányban tudtunk szünetre menni.

A harmadik harmadban mindent megtettünk az egyenlítésért, de kapura lövéseink rendre eredmény nélkül maradtak. Két perccel a gól nélküli harmad vége előtt időt kértünk és kapus nélküli felállással próbáltuk kiharcolni az egyenlítő találatot és vele a hosszabbítást. Sikerült a dunaújvárosiaknak megszerezni a korongot és Papp góljával beállítani a végeredményt.

Ezzel a győzelemmel sajnos 3:1-re megnyerte a Worm Angels az elődöntős párharcot. Rutinos, nehéz ellenfélnek bizonyult a dunaújvárosi csapat, egyre veszélyesebb, megújulni képes játékot mutatott a mérkőzések során. Gratulálunk nekik!

Csapatunk az utolsó percig óriási küzdőszellemet mutatott, a feladás szikrája sem merült fel. Jelenlegi állás szerint bronzmérkőzésre is sor kerül, a részletekkel később jelentkezünk. Hajrá UNI GYŐR ETO!

Worm Angels vs UNI GYŐR ETO HC: 2 – 4 (AL91)

Gólszerzők:
#3 Koczkás Márk #18 Nagy Márk (UNI GYŐR ETO)
#97 Kiss, #3 Lencsés, #92 Papp (2) (WA)