Szerdán számunkra is kezdetét vette az Andersen Liga rájátszása, első – két nyert mérkőzésig – tartó párharcunkat a jászberényi Lehel HC-val vívjuk, amit hazai pályán kezdhettünk.

Az első harmadra mindkét együttes nagy lendülettel érkezett, de a kihagyott helyzeteknél többre egyik részről sem futotta.

A második játékrészre sikerült taktikát és egyben sebességet is váltanunk, ami a kapura lövések számában és arányában is megmutatkozott (20:6!). Ennek az eredménye nem is lehetett kérdéses, a játékrész első felében Marth Bence és Nagy Márk, majd a vendégek időkérése után Tiasin Ian is góllal örvendeztette meg a szép számú közönséget.

Az utolsó harmad kiegyenlítettebb játékot hozott, de itt sem volt kérdés, melyik csapat fog győztesen lejönni a jégről, az utolsó 10 percben még Makovics Bence és Horváth Richárd is betalált, ezzel beállítva a végeredményt. Szeles Martin pedig „Shutout„-al zárta a mérkőzést!

Az alapszakasz győzteséhez illő, magabiztos játékkal kezdtük a rájátszást, a következő találkozó 02.21-én lesz Jászberényben, ahol eldönthetjük a továbbjutást is!

UNI GYŐR ETO HC vs Lehel HC: 5 – 0 (AL74)

Gólszerzők:
#6 Marth Bence, #18 Nagy Márk, #20 Tiasin Ian,  #8 Makovics Bence, #11 Horváth Richárd (UNI GYŐR ETO)

Galériánkban válogattunk az alapszakasz legjobb képeiből:

Képek: Dr. Németh-Csigai Krisztina