Második Andersen Ligás mérkőzésünket ismét idegenben, ismét Dunaújvárosban játszottuk, de most a DAB-ASP csapatával néztünk szembe.

A mérkőzés első harmadát a hazaiak kezdték jobban, Marosi góljával megszerezték a vezetést a 9. percben. 5 perccel később emberhátrányból sikerült megszerezni az egyenlítő találatot Nagy Márk révén, az eredmény ebben a játékrészben mezőfölényünk ellenére sem változott. (1-1)

A második harmad kiegyenlített, izgalmas küzdelmet hozott, egy gyors góllal rögtön „beköszönt” a DAB az első percben (Strenk), de szerencsére a válasz sem váratott sokat magára, Almási Márk alig másfél perccel később egyenlített, a 26. percben Sipák Martin pedig a 26. percben a vezető találatot is megszerezte. A harmad hajrájában Marosi még kiharcolta az egyenlítést, de egy perccel a vége előtt Almási Márk bebiztosította, hogy előnyben forduljunk rá az utolsó felvonásra (3-4)

A 3. harmadban totális dominanciát mutatott csapatunk, ellenfelünknél 5-ször több kapura lövésünkből 5 gól is született (Nagy Márk 3x, Makovics Bence, Nesterov Filipp)  (3-9)

Nagyszerű küzdőszellemet és előremutató játékot láthattunk szombaton, Mészáros Ákos kapusunk pedig igazán felnőtt a feladathoz, csak így tovább! Hajrá ETO!

DAB-ASP vs UNI GYŐR ETO HC: 3 – 9 (AL8)

Gólszerzők:
#18 Nagy Márk (4), #12 Almási Márk (2), #7 Sipák Martin, #8 Makovics Bence, #9 Nesterov Filipp (ETO)
#56 Marosi (2), #70 Strenk (DAB-ASP)