Kezdőlap ( Cloned )2023-10-26T14:23:26+02:00

HAZAI MÉRKŐZÉSEK

Csapatunk otthoni mérkőzéseinek a Nemak Jégcsarnok ad otthont. A 2020. szeptemberében átadott komplexum méltó helyet biztosít játékosainknak és akár 1.100 szurkolónak!

VENDÉGSZEREPLÉS

Vendégszerepléseink alkalmával célunk minden esetben a legjobb formánk bemutatása, szem előtt tartva az ETO név jelentette hagyományt és presztízst.
.

#UNIGYORETOHC

A mi szívünk zölden dobog, mint Győrben oly sokaknak. Éljük át együtt zöld-fehérben, a helyszínen szurkolva Andersen Ligás csapatunk legnehezebb küzdelmeit, legnagyobb győzelmeit! Hajrá ETO!

TOVÁBBI HÍREINK

ÉLD ÁT VELÜNK AZ ÉLMÉNYT!

#unigyoretohc

JÁTÉKOSAINK

Az egyik leggyorsabban fejlődő jégkorongos egyesület, amelynek az utánpótlás nevelése közel 30 éves múltra tekint vissza.
Jelenleg több, mint 300 igazolt játékossal rendelkezik, az U8-as korosztálytól a felnőtt csapatig.

Magyarországon egyedülálló, három fedett pályával rendelkező Győri Jégsport Központ, amelynek ékköve a Nemak Jégcsarnok, 1100 fős befogadóképességgel.
Az Andersen Liga mérkőzésein kívül nemzetközi tornáknak és világbajnokságoknak is otthont ad a komplexum.

A Széchenyi István Egyetem büszke arra, hogy a szakmai munka, az oktatás, a tudományos kutatás mellett a társadalmi felelősségvállalás területén is elismerik munkáját. Az itt tanulók nemcsak mérnökök, műszaki pedagógusok, informatikusok, jogászok, közgazdászok, zeneművészek, egészségtudományi és szociális szakemberek lesznek, hanem ennek az országnak, a térségnek az értelmisége, akinek társadalmi felelőssége is van.

Go to Top