Egy hosszabb pihenő után, ismét idegenbeli mérkőzés várt csapatunkra az Andersen Ligában, ezúttal a Sportországi Cápák vendégeként léphettünk jégre a Mátyásföldi Jégcsarnokban.

Mindössze négy perc elegendő volt az első korongbedobástól, hogy csapatkapitányunk, Odnoga Matyi megszerezze a mérkőzés első találatát, ezzel a vezetést is számunkra. Az első harmadban sok kiállítás sújtotta csapatunkat ugyan, de ennek ellenére Sipák Martin és Koczkás Márk is betalált a hazai kapuba, így 3 gólos előnnyel zárult az első 20 perc. (0-3)

A középső harmad felénél esett újra gól, amikor Almási Márk duplázott. Ám alig volt hátra egy perc, amikor a hazaiak légiósa, Berthaud betalált Szeles kapujába, de szerencsére csapatunk lenületét sem a gól, sem a szünet nem törte meg.(1-5)

Az utolsó játékrészben fiatal kapusunk, Mészáros Ákos védte a hálót, kiemelkedően szép teljesítménnyel. Hét perc kellett az újabb ETO-s találathoz, amit Horváth Richárd szerzett, két percre rá pedig fiatal tehetségünk, Lévai Norbert is betalált.
A mérkőzés vége közeledtével fokozódott a hangulat, jobban mutatkozott a fizikális játék, amely sok kiállítást vont maga után.
Odnoga Matyi még az utolsó öt percben is tudta két góllal növelni előnyünket, tígy ezen a mérkőzésen csapatkapitányunk a három gól mellett, 3 gólpasszt is neve mellett tudhat.
Nagyszerű teljesítményt láthattunk mindenkitől a jégen, amelyről a 9:1-es idegenbeli győzelem is árulkodik.

Sportországi Cápák vs UNI GYŐR ETO HC: 1 – 9 (AL21)

Gólszerzők:
#17 Odnoga Mátyás (3), #7 Sipák Martin, #3 Koczkás Márk, #12 Almási Márk (2), #11 Horváth Richárd, #15 Lévai Norbert (ETO)
#3 Berhaud (Cápák)

Galériánkban válogattunk a mérkőzés legjobb képeiből: