Szombat este az Andersen Liga idénye is elkezdődött számunkra, a Győri Jégsport Központban a Sportországi Cápák csapatát fogadtuk.

Magabiztos játékkal kezdtük a találkozót, hamar nyomás alá tudtuk helyezni ellenfelünket, de 5 percet várni kellet az első találatra, amit edző-játékosunk, Odnoga Mátyás szerzett. Innentől pedig nem volt megállás, nagyszerű gólokkal sikerült szórakoztatni a kilátogató közönséget. Még az első harmadban bemutatkozott Majoross első góljával, Jábor pedig elkezdte nagyszerű menetelését 2 találattal.

A második játékrészben már érezni lehetett, hogy csapatunk fogja dominálni az egész mérkőzést, de az első találatra itt is többet kellett várni, fiatal újoncunk Csata Sebestyén szerezte meg első gólját a ligában. Ezután már nem „pihent” sokat Rusznyák hálója, még 6-szor tudtuk eredményesen a gólvonal mögé juttatni a korongot. 10. gólunk (Horváth Richárd), után az időmérés úgynevezett „futóórára” váltott, játékmegszakításoknál is ment tovább a számláló.

Az utolsó harmad is folytatta az előzőekben megkezdett sorozatot 3 góllal, de a vendégek most ki tudták használni egyetlen emberelőnyüket a harmadban és András Hunor jóvoltából megszerezni becsületgóljukat.

Nagyszerű játékot mutattak be a fiúk, ezt a pontos, határozott mozgást kell a pályára vinni ellenféltől függetlenül.

A 9-ei héten nem fogunk unatkozni, kedden (09.10.) Magyar Kupa visszavágó a Lehel HC ellen, csütörtökön (09.12.) idegenbeli EUHL meccs az UMB csapata ellen, szombaton (09.14.) pedig az Andersen Ligában újonc Vasast látjuk vendégül.

Hajrá UNI GYŐR ETO!

UNI GYŐR ETO HC vs SPORTORSZÁGI CÁPÁK: 14 – 1 (AL 2)

Gólszerzők:
#2 Odnoga Mátyás, #22 Majoross Barnabás (2), #17 Jábor Bendegúz (4), #10 Csata Sebestyén, #7 Sipák Martin (2), #20 Kiss Ádám, #11 Horváth Richárd, #4 Wenner Miklós, #14 Almási Márk (UNI GYŐR ETO)
#55 András Hunor (Cápák)

Galériánkban válogattunk a mérkőzés legjobb képeiből:

Fotó: Dr. Németh-Csigai Krisztina